Contacteer ons voor een snelle en doeltreffende ontstopping!

Camera inspectie voor riolering en afvoer
Professionele detectie en rapportering

Merkt u een plotse verkleuring van uw vloer of tegels? Of is er een verzakking in uw oprit of gazon? Via camera inspectie van uw riolering in regio Temse kan expert Ben Van Lysebetten het probleem heel concreet opsporen.

Tot in het detail

Blijven er zich steeds problemen voordoen met uw afvoer zelfs na talloze ontstoppingen? Of heeft u last van geurhinder in huis? Via een cameraonderzoek kunnen wij tot op de vierkante decimeter bepalen hoe uw ondergronds rioleringsstelsel eruitziet. Hierdoor kunnen we dus het probleem heel efficiënt opsporen. Camera inspectie is mogelijk voor afvoerleidingen met een diameter vanaf 32 mm tot buizen met een diameter van 325 mm.

Rapportering voor verzekering

Een professionele camera inspectie van uw riolering stelt ons in staat om een perfect beeld te maken van de riolering en zo alle leidingen in kaart te brengen. In veel gevallen is een dergelijk onderzoek op vraag van de verzekering, maar ook particulieren kunnen hiervoor een beroep op ons doen. In veel gevallen wordt een camera inspectie gedekt door de verzekering. Het opstellen van het verslag dat u rechtstreeks aan de verzekering dient te bezorgen, is ook inbegrepen in onze service.

Wenst u bijkomende informatie over onze dienstverlening voor camera inspectie in Temse, Waasland of Klein-Brabant? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We geven u graag deskundig advies.

Heeft u een vraag?

Contact

Ontstoppen zonder breekwerken

 

Vrijblijvende
offertes

24/24
7/7