Contacteer ons voor een snelle en doeltreffende ontstopping!

Ontstoppingsbedrijf met correcte service
Doeltreffende oplossing, snelle dienstverlening

Ben Van Lysebetten is een ontstoppingsbedrijf in Temse dat gespecialiseerd is in ontstoppingen en rioleringswerken. Ook de regio’s Sint-Niklaas, Bornem, Waasland, Klein-Brabant, Zwijndrecht en Kruibeke behoren tot ons werkgebied.

Professioneel gereedschap

Is uw toilet of afvoer verstopt? Met behulp van ons professioneel gereedschap zorgen we voor een doeltreffende ontstopping. Op onze service kunt u 24/24 en 7/7 rekenen. U geeft ons een seintje en wij komen de dag zelf nog – of maximaal de volgende dag –  bij u langs om het probleem te verhelpen.

Snelle oplossing

Door middel van hogedruk of mechanische verenmachines is het mogelijk om uw toilet of afvoer op een snelle en efficiënte manier te ontstoppen. Bovendien zijn we in staat om nagenoeg alle afvoeren te ontstoppen, van diameter 32 mm tot 325 mm. Wij leveren keer op keer professioneel en proper werk. Gaat het om een hardnekkige verstopping? Via camera inspectie gaan we precies kijken in uw riolering om te detecteren waar het probleem zich situeert. Wenst u een beroep te doen op ons ontstoppingsbedrijf in Temse? Contacteer ons vrijblijvend.

Heeft u een vraag?

Contact

Ontstoppen zonder breekwerken

 

Vrijblijvende
offertes

24/24
7/7